Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#316 Rozdíl mezi nabídkovou a poptávanou cenou nových bytů v Praze vzrostl na 4 217 Kč

16. listopadu 2020 (16:11) - Statistiky - Praha - Nové byty

Rozdíl mezi nabízenou a poptávanou cenou činil u nových bytů v Praze ve třetím čtvrtletí 4 217 korun na m2.

Mezikvartálně se rozdíl mezi poptávkovou a nabídkovou cenou, za níž se byty inzerují na pražském trhu, zvýšil o 8,3 procenta. Ve druhém čtvrtletí totiž tato hodnota dostala na 3 893 korun na m2. Rozhodně však nelze tvrdit, že v předchozím období by byla ještě nižší. Během prvního kvartálu totiž dosahovala hned 5 573 a na konci loňského roku 4 694 korun na m2.

Oscilace uvedené veličiny ukazuje, jak se trh mění podle toho, jaké jsou na něm zrovna projekty, za jaké ceny se nabízí a za jaké ceny se v konečném výsledku prodají. V každém případě ale platí, že již relativně dlouho v té souvislosti posiluje segment bytů, které se nabízejí a prodávají za cenu vyšší než 100 000 korun na m2. Prodaných bytů bylo v uvedeném období na trhu už necelých 33 a nabízených pak dokonce více než 76 procent.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!