Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

#320 IPSOS: Pražané považují za hlavní problém metropole bydlení

27. listopadu 2020 (11:27) - Statistiky - Praha - Developeři - Nové byty - Secondhandy

Většina obyvatel Prahy považuje za hlavní problém metropole nedostatek bytů a vysoké ceny bydlení, jak vyplývá z průzkumu Ipsos pro Central Group.

Nedostatek bytů a s tím související vysoké ceny bydlení vnímá jako hlavní problém Prahy hned 63 procent Pražanů, ukazuje analýza Ipsosu.

Dostupnost bydlení je v Praze ve srovnání z okolními metropolemi nejhorší. Podle analýzy Central Group mají developeři v naší metropoli v přípravě téměř 116 000 jednotek, přičemž 45 000 z nich už je v některé fázi schvalovacího procesu. Jejich širšímu uvedení na trh ale brání právě pomalé povolování. Při současné rychlosti by všechny připravované byty trvalo povolit více než 20 let. V sousedních zemích se ve srovnání s Českem daří postupovat výrazně rychleji. V Praze se ročně průměrně povolují jen zhruba 3 nové byty na 1000 obyvatel, zatímco v Mnichově, Bratislavě nebo Vídni je to dvakrát až třikrát tolik, tvrdí Central Group.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!