Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#321 ČSU: Stavební produkce v létě meziročně poklesla o téměř 10 %

30. listopadu 2020 (11:30) - Statistiky - Stavebnictví

Stavební produkce v srpnu reálně meziročně klesla o 9,7 procenta, jak uvedl Český statistický úřad.

Po vyloučení sezónních vlivů byla meziměsíčně stavební produkce v srpnu tohoto roku nižší o 1,4 procenta. Produkce v pozemním stavitelství se ve srovnání se stejným měsícem minulého roku snížila o 11,2 a v inženýrském stavitelství o 6,2 procenta. Průměrný evidenční počet zaměstnanců ve stavebnictví se proto také v srpnu meziročně snížil o 1,9 procenta.

S tím souvisí i pokles počtu zahajovaných i dokončených bytů. Počet zahájených bytů meziročně klesl o 3,0 procenta a dosáhl hodnoty 3 198 bytů. V rodinných domech došlo k poklesu počtu bytů o 10,9 a v bytových domech byl zaznamenán pokles počtu zahájených bytů o 15,5 procenta. Počet dokončených bytů meziročně klesl o 1,7 procenta a činil 2 992 bytů. V rodinných domech došlo k poklesu o 14,9 a v bytových domech počet dokončených bytů naopak vzrostl o 7,3 procenta.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!