Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#333 CEEC: Stavební společnosti čekají ve 2021 propad

29. prosince 2020 (12:29) - Statistiky - Stavebnictví

Stavební společnosti očekávají propad trhu v letošním roce o 2 % a v roce 2021 potom o dalších 1,8 %, vyplývá z údajů CEEC Research.

S větším propadem trhu počítají společnosti věnující se pozemnímu stavitelství. Pro letošní i následující rok počítají s poklesem trhu o 2 procenta.

Při rozdělení společností podle jejich velikosti si můžeme všimnout, že větší propad trhu stavebních prací očekávají velké stavební společnosti, tedy ty s obratem nad 100 milionů korun ročně. Ty za rok 2020 očekávají pokles stavební produkce o 2,6 a v roce následujícím potom o další 2 procenta. Malé stavební společnosti mají očekávání více optimistická. Počítají s poklesem trhu o 1,5 v roce letošním a s dalším poklesem o 1,7 procenta v roce následujícím.

V současné chvíli jsou kapacity stavebních společností vytíženy na 92 procent. V prvním kvartálu roku 2021 očekávají společnosti vytížení nižší, a to na 81 procent.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!