Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#339 ČSU: Nejvíce bytů se za posledních 22 let postavilo v Praze, Jihlavě a Olomouci

13. ledna 2021 (13:01) - Statistiky - Rezidence - Stavebnictví - Praha - Nové byty

Nejintenzivnější bytová výstavba v letech 1997 až 2019 byla z větších měst v Praze, Jihlavě a Olomouci, uvedl Český statistický úřad.

V Praze se mezi roky 1997 až 2019 dokončilo 87,5 bytů na 1 000 obyvatel, v Jihlavě 84,5 a v Olomouci 79,9 bytů. Naopak nejméně to bylo v Chomutově (8,2 bytů), Mostě (13,4) a Karviné (14,2), jak vyplývá z údajů Českého statistického úřadu (ČSÚ) o bytové výstavbě ve městech s více než 40 000 obyvatel.

Za Prahou, Jihlavou a Olomoucí v žebříčku bytové výstavby následují Brno (79,2), České Budějovice (73,2), Prostějov (66,1) a Plzeň (61,9). Naopak v Chomutově dosahovala intenzita bytové výstavby zhruba desetinu toho, co ve městech na prvních třech místech. Podobně na tom byly Most (13,4), Karviná (14,2), Teplice (14,5), Ústí nad Labem (16,3) nebo Havířov (16,8).

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!