Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#345 Poskytnuté hypotéky v říjnu 2020 trhaly rekordy

27. ledna 2021 (17:01) - Statistiky - Hypotéky - Finance

Říjen se s objemem poskytnutých hypoték ve výši 25,214 miliardy korun stal druhým nejúspěšnějším měsícem v historii Fincentrum Hypoindexu.

V říjnu banky poskytly hypoteční úvěry v celkovém objemu 25,214 miliard korun, což znamená, že oproti září vzrostl objem poskytnutých hypoték o 3,162 miliardy korun a meziročně dokonce o téměř 8,3 miliardy korun, potvrdila analýza Fincentrum Hypoindexu.

Počet poskytnutých hypoték se ve srovnání se zářím zvýšil téměř o tisícovku na 8 800. Meziročně sjednaly banky o více než 1 700 hypoték více. O dva roky dříve sice banky sjednaly více než 10 500 hypoték, celkový objem přesto tehdy hranici 25 miliard korun nepřekročil.

Říjen 2020 se stal současně druhým nejúspěšnějším měsícem v historii Fincentrum Hypoindexu. Vyšší objem za jediný měsíc poskytly banky pouze v listopadu 2016, kdy si lidé z obav spojených s novým zákonem o spotřebitelském úvěru sjednali hypotéky za 29,683 miliard korun.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!