Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

#392 Mimo Prahu se nejvíce bytů prodalo ve Středočeském a Jihomoravském kraji

14. května 2021 (16:00) - Regiony - Nové byty

Oproti poslednímu kvartálu loňska se prodeje nových bytů v regionech zvedly v prvním letošním kvartálu v průměru o 61 %, ukázalo šetření Trigemy a Flat Zone.

Celkově se mimo Prahu během prvních třech měsíců tohoto roku prodalo 3 299 nových bytů. Tedy o 61 % více než v předchozím čtvrtletí. Meziročně byl tento nárůst dokonce o více než 99 %. K nejsilnějším regionům stále patří především Jihomoravský a Středočeský kraj. Z pohledu prodejů si v nich našlo svůj nový byt hned 48 % majitelů. Na jižní Moravě to znamenalo 905 a ve středních Čechách 670 prodaných bytů.

K prodejně silným regionům náleží stále také Olomoucko a Plzeňský kraj. Jejich podíl na celkových regionálních prodejích je 19 %. Na Olomoucku to představovalo 365 a Plzeňsku 183 jednotek. Na druhé straně mizivý počet nových bytů se uplatnil na Ústeckém a Karlovarském bytovém trhu.

K nejvyššímu nárůstu prodejů došlo v Moravskoslezském kraji, kde se objem prodejů zvedl mezikvartálně o 188 % na 222 rezidenčních jednotek.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!