Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#412 Na konci 1. čtvrtletí se nabízelo nejvíce starších bytů v Praze 5

7. července 2021 (17:00) - Praha - Secondhandy

Nejvíce starších bytů se v rámci metropole nabízí v Praze 5. Je to téměř 18 % ze všech inzerovaných pražských jednotek, ukazuje studie Trigemy a Flat Zone.

Zatímco na konci loňska se nejvíce secondhandů nabízelo ve čtvrté městské části, na konci letošního března to už bylo v Praze 5. Bylo to celkově 636 jednotek. V Praze 4 se pak jednalo přesně o 100 bytů méně. To představovalo 15 % podíl.

Relativně vysoký počet bytů pocházel dále z Prahy 10 a 9. V prvním případě to bylo 456 a ve druhém 409 jednotek, tedy 12,8, resp. 11,5 %. V samém centru města, tedy Praze 1, se jednalo o 328 a v Praze 8 o 314 jednotek. To znamenalo 9,2 a 8,8 %.

Na druhé straně pouze 115 bytů bylo inzerovaných v sedmé městské části. Tato oblast metropole patří dlouhodobě k těm, kde se na prodej nabízí nejméně starších bytů.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!