Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#415 PlanRadar: 59 % profesionálů ze stavebnictví používá digitální aplikaci k řízení stavebních úloh

14. července 2021 (16:00) - Statistiky - Stavebnictví

Přibližně 58 % profesionálů pracujících ve stavebnictví přešlo během loňského roku od tradičních řešení pro stavební dokumentaci a komunikaci k digitálním nástrojům.

Z celoevropského průzkumu společnosti PlanRadar mezi více než 3000 respondenty plyne, že 59 % uživatelů používá digitální nástroje pro stále více aktivit. S aplikacemi pracují převážně při správě závad. Týká se to 76 % všech případů. Následují využití pro projektovou dokumentaci, kontrolu staveb v terénu a audit a správu dokumentů.

Téměř dvě třetiny uživatelů využívají tyto aplikace týdně a 95 % dotazovaných se domnívá, že je pravděpodobně použije v novém projektu. Na 88 % subdodavatelů, kteří jsou často nejvíce technologicky znevýhodněnou skupinou uživatelů, uvedlo, že je i pro ně vhodné začít. Většina respondentů také potvrdila výhody, které jim tato spolupráce přinesla během pandemie. Více než třetina subdodavatelů i stavebních společností říká, že omezili osobní kontakty a pro 33 % investorů byla výhodou při práci z domova.

Počet dokončených bytů na Slovensku se loni sice zvýšil o 6,5 %, objem zahájené výstavby nových bytů ale klesl a rozestavěných bytů bylo na konci prosince nejméně od první poloviny roku 2018.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!