Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

#418 Zájem o nové bydlení v Praze ve 2Q 2021 byl rekordní, prodalo se 2 650 nových bytů

30. července 2021 (11:00) - Praha - Nové byty

Prodeje nových bytů v Praze ve 2Q 2021 byly rekordní

Zájem o nové bydlení v metropoli překonal veškeré dosavadní rekordy. Během druhého čtvrtletí letošního roku se podle analýzy společností Central Group, Trigema a Skanska prodalo 2 650 nových bytů, což je nejvíce v historii.

Během druhého kvartálu letošního roku zájemci o nové bydlení koupili 2 650 bytů. Podle společné analýzy developerských společností se jedná o 550 jednotek více než za předchozí čtvrtletí, které drželo rekordy v prodejích doposud a během kterého si své zájemce našlo 2 100 bytů. Celkem se tak za první polovinu tohoto roku prodalo již 4 750 nových bytů. V porovnání s loňskem je to téměř dvojnásobek. Největší zájem lidé při koupi projevili o dispozice 2+kk, druhou prodejně nejsilnější pozici obsadily třípokojové byty.

„Prodeje jsou na rekordní úrovni již 9 měsíců v řadě. Poptávku ženou stále velmi dostupné hypotéky a také obava ze znehodnocení úspor vlivem inflace. Na byty se dokonce tvoří pořadníky a nové projekty se z velké části vyprodají prakticky ihned po uvedení na trh. Letos nás s největší pravděpodobností čeká prodejně nejúspěšnější rok,“ uvádí k situaci na trhu zakladatel a šéf Central Group Dušan Kunovský.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!