Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#434 Nejvíce secondhandových bytů se ve druhém čtvrtletí nabízelo na Praze 5

22. září 2021 (17:00) - Praha - Secondhandy

Nejbohatší nabídka secondhandů je stále na Praze 5.

Nejbohatší nabídka secondhandových bytů zůstává v Praze 4 a 5. Nejvíce nových secondhandových bytů v Praze přibylo do nabídky v Praze 3 a Praze 8.

Ceny secondhandových bytů se již začínají dostávat do blízkosti cen novostaveb. Plošná průměrná cena bytu k sekundárnímu prodeji se v Praze pohybuje okolo 8,7 mil. Kč. Kromě Prahy 1, kde najdeme extrémně vysoký cenový průměr bytů, hledejme nejdražší byty v Praze 2 a 6, kde je průměrná cena přes 10 mil. Kč.

Nejnižší ceny jsou dlouhodobě v městských obvodech Praha 4 a 9, kde je stále průměrná cena nabízených bytů pod 7 mil. Kč a vyskytuje se zde velký počet bytů v panelové zástavbě. Průměrné jednotkové ceny za metr čtvereční kopírují absolutní ceny secondhandových bytů. Ty nejdražší, s cenou přes 174 000 Kč/m2, se nachází v centru (Praha 1), nejnižší ceny jsou v tomto ukazateli v Praze 4 a Praze 9, kde se nacházejí byty v průměru pod 105 000 Kč/m2.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!