Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#456 Nejvíce nových bytů se prodalo v Praze 9, prodejní cena se držela pod 120 tis. Kč s DPH/m2

24. listopadu 2021 (18:00) - Praha - Nové byty

Nejvíce nových bytů se za třičtvrtě roku prodalo v Praze 4 a 9.

Nejvíce bytů v nových projektech se v prvním čtvrtletí prodalo v Praze 4 a 9, a to v obou částech okolo 240 jednotek. Podílově se jednalo zhruba o 17 %. Dohromady s dalšími silnými obvody Praha 5, 7, 8 a 10 tvořily 87 % celého trhu.

Nejdražší prodávané byty byly tradičně v městských obvodech v centru Prahy (P1, P2), kde jednotková cena prodávaných bytů přesáhla 160 000 Kč s DPH/m2. Naopak nejlevnější poptávané byty byly v obvodech Praha 9 a Praha 10. Tam se prodejní ceny ještě držely pod hladinou 120 000 Kč s DPH/m2.

Ve většině městských obvodů směřuje průměrná cena prodávaného bytu k hladině 8,1 mil. Kč s DPH. U nabízených bytů je hladina o zhruba milion korun výše, tedy 9,2 mil. Kč s DPH.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!