Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#461 Nejlevnější secondhandové byty v Brně bylo možné ve 3Q pořídit ve čtvrtích - Přízřenice a Řečkovice

6. prosince 2021 (18:00) - Regiony - Secondhandy

Nejlevnější seconhandy v Brně byly ve 3Q 2021 ve čtvrtích Přízřenice a Řečkovice.

Nejvíce starších bytů bylo k mání na katastrálních územích Bystrc, Město Brno, Židenice, Černá Pole a Zábrdovice, počet bytů se zde pohyboval vždy kolem 45 až 60 jednotek. Nejdražší cena za m2 byla ve 3Q v Sadové, a to 112 tis. za metr, kde bylo nicméně v nabídce pouze 9 bytů, a v Přízřenicích, kde byl byt k dostání za 106 tis. za metr.

V některých částech města se nabízená cena doslova utrhla ze řetězu. V Jehnicích s 18 byty byl zaregistrován nárůst ceny za m2 o 63 %, ve Štýřicích s 27 byty téměř 50 %, v Žebětíně 44 %.

Nejdražší byty se nabízely právě v Jehnicích za 14 mil. Kč, cena byla nicméně ovlivněna jedním domem, který nabízel drahé mezonety. Nejlevnější byty byly ve třetím čtvrtletí v průměru k dostání v Přízřenicích (4 mil. Kč) a v Řečkovicích (4,5 mil. Kč), podle ceny na metr čtvereční to jsou Zábrdovice (80 tis. Kč/m2) a Bohunice (81 tis. Kč/m2).

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!