Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#477 ČNB na konci roku 2021 zvýšila úrokovou sazbu na 3,75 %

10. ledna 2022 (18:00)

ČNB zvýšila před Vánoci základní úrokovou sazbu na nejvyšší úroveň za posledních 13 let.

Česká národní banka oznámila ke konci prosince zvýšení úrokové sazby o jeden procentní bod na 3,75 %. Důvodem zvedání sazeb je rostoucí inflace a s tím spojená snaha centrální banky tlumit rychlé pokračování tohoto trendu a zajistit cenovou stabilitu v Česku. Jedná se již o třetí nadstandardní zvýšení sazeb v letošním roce a sazba je v tuto chvíli nejvýše od roku 2008.

Podle guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka navíc úroková sazba zřejmě ještě stoupne, a to v letošním roce výrazně nad 4 %. Kvůli utažení měnových podmínek dojde pro domácnosti k dalšímu zdražení hypoték a spotřebitelských úvěrů a zdražování úvěrů se podle ekonomů nevyhne ani firmám.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!