Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#480 V roce 2022 se v hlavním městě připravuje téměř 130 000 nových bytů, nejvíce v Praze 9, 5 a 4

17. ledna 2022 (18:00) - Praha - Nové byty

V Praze se připravuje téměř 130 000 nových bytů.

V hlavním městě se v roce 2022 připravuje 129 440 nových bytů. Jen necelých 50 000 ale vstoupilo do některé z fází schvalovacího procesu. Více než polovina bytů v přípravě připadá na Prahu 9, 5 a 4, kde je velké množství brownfieldů. Na tyto tři městské obvody připadá více než polovina bytů v přípravě. V současnosti se na Praze 9 připravuje přes 31 000 nových bytů, v Praze 5 se pak v chystá na přes 26 000 nových bytů a v Praze 4 více než 17 000. Vyplývají z analýzy největšího rezidenčního stavitele Central Group.

Na projekty plánované na brownfieldech, které jsou podle developerů ideálními místy pro výstavbu, připadají dvě třetiny ze všech připravovaných bytů. Jedná se o zhruba 80 000 bytů, které mohou nabídnout bydlení více než 200 000 lidí.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!