Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#496 Central Group: růst cen bude nadále pokračovat, tempo se pravděpodobně zpomalí

23. února 2022 (17:00) - Praha - Developeři - Nové byty

Hodnota připravovaných bytů v Praze v letošním roce činí 1,2 bilionu korun.

Hodnota připravovaných bytů v Praze činí 1,2 bilionu korun, stát by z nich měl dostat na DPH více než 155 miliard korun. V metropoli v tuto chvíli čeká na uvedení na trh zhruba 130 tisíc bytů a jejich počet stále narůstá. Vyplývá to z analýzy společnosti Central Group. Podle odhadů developerů by mohla v tomto roce nabídka bytů zvolna růst, část nabídky se však opět odčerpá společnostmi a investičními fondy, které nové byty přetaví do nájemního bydlení.

Růst cen bude podle analýzy Central Group nadále pokračovat, tempo se ale pravděpodobně zpomalí. Zatímco loni nabídkové ceny vzrostly o téměř čtvrtinu, pro letošní rok se očekává růst cen v rozmezí 5-10 %.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!