Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#508 Bezrealitky.cz v roce 2021 zprostředkovala více než 50 000 realitních transakcí

23. března 2022 (16:00) - Regiony - Praha - Nájmy - Secondhandy

Bezrealitky.cz loni zprostředkovala realitní transakce za více než 32 miliard Kč.

Největší česká digitální realitní služba Bezrealitky.cz loni zprostředkovala více než 50 tisíc realitních transakcí. Obrat Bezrealitkám stoupl o pětinu na 60 milionů, zisk se zvýšil o 25 %. Vyplývá to z informací společnosti. V roce 2021 se přes Bezrealitky.cz pronajalo 44 008 nemovitostí z celého Česka a prodalo skoro 5 500 nemovitostí v celkové hodnotě takřka 32 miliard Kč. Nájemci službu využívali především v Praze, která se na celkové nabídce podílela 2/3. Desetina veškeré nájemní nabídky mířila do Brna a Jihomoravského kraje, 8 % se nadále podílel Středočeský kraj. Výrazně stoupl počet prodaných domů a bytů v hlavním městě – vloni tvořil 42 % z celkového počtu. Ve Středočeském kraji se podíl držel na předloňských 16 %, v Jihomoravském kraji se jednalo o 8 %. Nárůst zaznamenaly Moravskoslezský a Ústecký kraj, které se na počtu prodaných nemovitostí shodně podílely 6 %.

Průměrná cena prodaného domu se loni pohybovala kolem 7,2 milionu Kč, u bytu 5,4 milionu Kč. Byty se z 58 % prodávaly v dispozici 2 + kk – 3 + kk, čtvrtinu tvořily nemovitosti větší než 3 + 1, zbytek zastoupily garsoniéry. Naprostá většina nabízených nemovitostí byla prodána svépomocí.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!