Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#518 Impera Styl: Ceny nových bytů v Brně v 1Q 2022 dál rostly

6. května 2022 (16:00) - Regiony - Nové byty

Ceny na brněnském trhu v 1Q 2022 dále rostly, nabídka klesala.

Ceny nových bytů v Brně v letošním prvním čtvrtletí dál rostly, ačkoli se jejich nabídka na trhu zvyšuje a zájem mírně klesá. Vyplývá to z analýzy trhu s novým bydlením, zpracovaná společností Impera Styl. Aktuálně je podle Impera Styl v nabídkách brněnských developerů 1 061 volných bytů. Jedná se o rekordní množství od počátku sledování statistik brněnských novostaveb. Ve stejnou dobu vloni mohli zájemci vybírat z méně než poloviční nabídky, k dispozici bylo 483 volných bytů.

Ceny nového bydlení podle analýzy Impera Styl neklesají, od konce roku 2021 se průměrná cena za čtvereční metr v novém bytě zvýšila o 2,5 % na 128 000 Kč, což meziročně představuje zvýšení dokonce o 15 %.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!