Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#548 Trikaya: V Brně se ve 2Q prodalo nejméně nových bytů od roku 2018

25. července 2022 (18:00) - Regiony - Nové byty

Jihomoravská metropole zaznamenala ve druhém čtvrtletí letošního roku výrazný propad v prodeji nových bytů. Kupce jich našlo pouze 161, nejméně od začátku roku 2018. Vyplývá to z analýzy společnosti Trikaya. Průměrná nabídková cena za m2 přitom oproti předchozím obdobím vzrostla výrazně, a to na 127 200 Kč. Ve stejném období roku 2020 byla průměrná cena za m2 86 800 Kč, v loňském roce pak 113 000 Kč. U prodaných jednotek je pak nárůst ještě výraznější. Zatímco v prvním čtvrtletí byla cena za m2 prodaného bytu 121 900 Kč, v právě sledovaném období to bylo již 130 400 Kč.

Nejvíce bytů se prodalo ve čtvrti Královo Pole a prodeje ve 2Q rostly i v centru Brna. Kromě Brno-město, kde se prodalo 25 bytů, šlo zejména o městskou čtvrť Veveří, kde se za druhý kvartál prodalo 30 nových jednotek.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!