Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#557 Lídrem z hlediska poptávky a nabídky nových bytů ve 2Q byla Praha 9

17. srpna 2022 (14:53) - Praha - Nové byty

Podle společné analýzy společností Trigema, Skanska a Central Group bylo Nejvíce rezidenčních nemovitostí v nabídce i poptávce ve druhém čtvrtletí tradičně na Praze 4, 5, 9 a 10.

Jednoznačným lídrem byla Praha 9, kde se prodalo 300 bytů (nad 31 %), nabídka se vyšplhala na téměř 900 bytů (nad 21 %).

Nabídka nových bytů v Praze (2Q 2022) Prodej nových bytů v Praze (2Q 2022)

Centrum města, tedy Praha 1 a 2, tvořilo protipól. V nabídce tu bylo dohromady jen méně než 2,5 % bytů. Nejvyšší jednotkové ceny jsme zaznamenali na Praze 1, kde se cena vyšplhala na 199 770 Kč/m2. Naopak "nejlevnější" byty nabídla Praha 8, a to za průměrnou cenu 139 223 Kč/m2.

Nejméně se naopak prodávalo na Praze 1 (5 bytů), Praze 6 (17 bytů) a Praze 8 (21 bytů). Nejdražší byty se prodávali na Praze 1, průměrně za 250 000 Kč za metr. Nejlevněji bylo na Praze 9 s průměrnou cenou 136 628 Kč/m2.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!