Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#615 Nové byty s dispozicemi 1+kk a 2+kk představovaly ve 4Q 2022 třetinu nabídky

13. února 2023 (16:00) - Praha - Nové byty

Nabídce nových byty v posledním čtvrtletí roku 2022 jednoznačně dominovaly menší byty – dispozice 1+kk a 2+kk představovaly třetinu nabízených novostaveb. Tyto byty také tradičně nesly vyšší cenovky za m2 – 163 000 u 1+kk a 152 000 u 2+kk. Vyplývá to z analýzy společnosti Flat Zone. Nejdražší však zůstala i na konci loňského roku kategorie velkých bytů 5+kk a větší. Zde se průměrná cena pohybovala okolo 171 000 Kč za metr.

Struktura prodaných dispozic kopírovala rozdělení těch nabízených. I u prodaných bytů byla třetina v kategorii 1+kk a 2+kk. Nejdražší byly opět velké byty, zde cena přesáhla 191 000 za metr. Vysoká cena se však odrazila v nižším objemu prodejů.

Charakteristika dostupných nových bytů v Praze dle dispozic ve 4Q 2022

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!