Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

#662 Za celé první pololetí roku 2023 se v Praze prodalo 1 650 nových bytů

28. srpna 2023 (17:00) - Praha - Nové byty

Z analýzy společností Trigema, Skanska a Central Group vyplývá, že v Praze se ve druhém kvartálu roku 2023 prodalo 1 000 bytů. Za celé první pololetí šlo o prodej 1 650 nových bytů, což je obdobný výsledek, který naposledy nastal v letech 2011 a 2012.

Z historického porovnání jde o nízké číslo, oproti předchozímu kvartálu se ale jedná o 54% nárůst.

Kvartální vývoj prodejů nových bytů v Praze 2011–2023

Možnost vyšších prodejů stále brzdí vysoké úrokové sazby, které mnohé domácnosti nutí plán koupě nového bydlení odložit. Velkou roli hrají i přísná pravidla hypoték, přes které se zájemci o hypotéku v současnosti téměř nedostanou.

Větší objemy nadále evidujeme v prodeji institucionálním investorům.

Vyžadujete detailnější analýzy?

Potřebujete pro svá rozhodnutí pokročilejší informace a poptáváte kromě globálních čísel také detailnější data zaměřená na užší výběr pražských lokalit? Vyzkoušejte naší aplikaci Analýzy trhu, kde máte příležitost zakoupit jednu z detailních analýz vypracovaných pro jednotlivé městské obvody.

Vyplňte správně emailovou adresu!