Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Rubrika Blog | Flat Zone

Nové byty v Praze včera a dnes

flatzone.cz, 20. prosince 2019 (09:59)

Novinové titulky nepřetržitě upozorňují na cosi nezdravého na rezidenčním trhu v Praze a s přibývajícím časem se podobně laděné příspěvky začínají přelévat také do regionálních titulů.

více

Crowdfunding, investiční fondy a další - Pasivní příjem z nemovitostí 3/3

flatzone.cz, 11. září 2019 (07:59) - Investice - Nájmy - Nemovitosti - Finance - Hypotéky

Představení problematiky generování pasivního příjmu není ještě kompletně vyčerpáno. V předchozích dvou dílech jsme se věnovali dlouhodobému, střednědobému a také krátkodobému pronájmu. V posledním příspěvku tohoto mini seriálu se budeme věnovat trochu odlišným investicím, které v našem regionu nejsou zcela běžné a teprve se dostávají do centra zájmu úspěšných investorů. Rozhodně bychom také rádi upozornili na závěrečné odstavce, kde přinášíme zajímavé přípdové studie.

více

Krátkodobý pronájem - Pasivní příjem z nemovitostí 2/3

flatzone.cz, 6. září 2019 (12:41) - Investice - Nájmy - Nemovitosti - Finance - Hypotéky

V předchozí kapitole Jak generovat pasivní příjem jsme se zabývali tématem dlouhodobých pronájmů nevmovitostí. Toto však není jediný způsob jak s nemovitostní investicí nakládat. Tentokrát se budeme zabývat pronájmem z kratšího časového hlediska. Součástí je samozřejmě vzorový příklad, ukázka možných rizik i několik praktických doporučení.

více

Dlouhodobý pronájem - Pasivní příjem z nemovitostí 1/3

flatzone.cz, 1. září 2019 (19:37)

„Generujte pasivní příjem a staňte se finančně nezávislými!“ Větu v tomto smyslu můžete často slyšet z úst velkých investičních guru, kteří se Vám po určité době snaží prodat předražený online kurz nebo e-book. „Je to jednoduché, stačí postupovat podle tohoto krátkého návodu!“ I když tento koncept snadného a rychlého zbohatnutí zní atraktivně a podvědomě mu chceme věřit, realita je samozřejmě mnohem složitější.

více

Jak si spočítat návratnost investice do nemovitosti

flatzone.cz, 26. července 2019 (11:56)

Článek byl naposledy aktualizovaný 17.11.2023

Investice do nemovitostí jsou oproti jiným druhům aktivům považovány za unikátní, protože generují dva druhy zhodnocení. Na jednu stranu generují tržby z pronájmu, na druhou stranu se v čase zhodnocují.

více

« První | Předchozí | 1 2 3

Vyplňte správně emailovou adresu!