Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Brno: o projekt nového nádraží bude soutěžit 12 ateliérů

Stavební fórum, 19. listopadu 2020 (11:39)

Odborná porota vybrala ze 46 zaslaných portfolií dalších devět účastníků, kteří se zúčastní soutěže o projekt nového hlavního nádraží v Brně. Vybrané architektonické kanceláře se připojí k třem již přímo osloveným.

Mezinárodní urbanisticko-dopravně-architektonická soutěž začala posledního srpna. Zadavatelem je Správa železnic a město. Kancelář architekta města Brna vyzvala přímo tři zahraniční architektonické ateliéry, které mají zkušenosti s velkými dopravními stavbami. „Jsou to tvůrci nádraží ve Vídni, Rotterdamu a Berlíně. Potěšilo mě, že všichni svou účast potvrdili. Laťka je nastavená opravdu vysoko a skýtá naději, že Brno bude mít nejmodernější nádraží v Evropě,“ uvedla primátorka Markéta Vaňková (ODS).

Porota pak posuzovala 46 nabídek, z nich vybrala devět, mezi nimiž jsou dva české kanceláře: Pelčák a partner architekti a ateliér JIKA-CZ. Předpokládané datum vyhodnocení první fáze je 4. a 5. března příštího roku. Následovat bude druhá fáze, do níž postoupí čtyři účastníci, kteří návrhy dopracují do větší podrobnosti. Porota by měla vítěze vybrat v červnu.


více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!