Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Aktuální sazby hypoték: Sazby se stabilizují

Hypoindex.cz, 4. prosince 2020 (10:54)

Hypoteční trh je jedním z mála odvětví, které nezasáhla koronavirová krize a ani konec moratoria. Hypoteční sazby se postupně stabilizují a nejsou daleko od historických minim, přesto je zřejmě nepřekonají.

Česká národní banka (ČNB) ponechala na listopadovém zasedání sazby beze změny a banky již nezlevňují hypotéky takovým tempem jako v minulých měsících. V listopadu snížila sazby hypotečních úvěrů pouze Equa Bank a Moneta Money Bank, Banka Creditas naopak zdražila.

Stále oblíbenější jsou ale fixace na delší dobu, a to především na 7 a 10 let. Proto se i Banka Creditas zaměřila na tyto sazby. Desetiletou fixace hypoték do 80 procent hodnoty nemovitosti (LTV) zlevnila v listopadu na 1,89 procenta a sazbu sedmileté fixace na 1,99 procenta. Na potenciál dlouhodobých fixací sází i ostatní banky. UniCredit Bank nabízí fixace na 10 let od 2,09 procenta, Raiffeisenbank a Air Bank od 2,19 procenta, Česká spořitelna od 2,24 procenta, Komerční banka od 2,29 procenta, Moneta Money Bank a Sberbank dokonce od 1,89 procenta. Hypoteční banka a ČSOB poskytují hypotéky s fixací maximálně na 7 let, a to se sazbou od 2,19 procenta.


více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!