Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Méně je více! Jak ušetřit na platbách za dodávky plynu?

Hypoindex.cz, 7. prosince 2020 (16:32)

Kdo vytápí plynem, ví, že se topná sezóna může prodražit, pokud je tuhá zima a ceny plynu jdou nahoru. Odběratelé nemohou ani jedno ovlivnit, můžou si ale najít levnějšího dodavatele zemního plynu.

Zemní plyn podléhá výkyvům na trhu podobně jako elektřina. Dodavatelé nakupují komoditu na energetických burzách a přidávají si k ní svoji marži. To ale není vše. Do ceny plynu jsou zahrnuty i náklady na distribuci a další regulované poplatky. Větší část ceny zemního plynu – kolem 70 procent – je ovšem tvořena obchodní složkou. A právě o ní při změně dodavatele jde.

Cena zemního plynu záleží i na tom, do jaké kategorie domácnost spadá. Energetické firmy rozlišují nejčastěji tři pásma: vaření, ohřev vody a vytápění. Čím vyšší spotřebu odběratel má, tím méně za megawatthodinu platí.


více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!