Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Developeři a obce žádají na podporu komunitní energetiky 6 miliard Kč

Skypaper.cz, 11. prosince 2020 (15:34)

Dosáhnout udržitelnosti developerských projektů a využívání obnovitelných zdrojů energie v nových budovách má umožnit větší využívání prvků komunitní energetiky. Finanční podporu nabízí Modernizační fond, Ministerstvo životního prostředí na něj však vyčlenilo pouhých 1,5 % (zhruba 2,3 miliardy korun) oproti původně plánovaným 4 % (6 miliardám Kč).

Developeři se proto přidávají ke stovkám obcí, místních akčních skupin a firem, které požadují dodržení plánu. Dokument, který určuje procentuální rozdělení financí Modernizačního fondu má vláda projednat v průběhu prosince, detaily následně schválit ministr životního prostředí Richard Brabec.

Developeři se nyní musí vypořádat s dlouhodobými nároky na udržitelnost plánovaných projektů obsahující například realizaci tzv. modrozelené infrastruktury. Podpora komunitní energetiky může zařazení udržitelných prvků do výstavby usnadnit.


více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!