Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Fincentrum Hypoindex listopad 2020: Pokořena 2% hranice a hypoteční trh má našlápnuto k rekordu

Hypoindex.cz, 21. prosince 2020 (10:17)

Spanilá hypoteční jízda navzdory koronavirové krizi pokračuje. S objemem poskytnutých hypoték ve výši téměř 27 miliard korun se listopad stal druhým nejúspěšnějším měsícem v historii Fincentrum Hypoindexu. A tak je již téměř jisté, že se letošní rok stane rokem rekordním. Průměrná úroková sazba hypoték pokořila hranici dvou procent.

Průměrná úroková sazba hypoték podle ukazatele Fincentrum Hypoindex klesá již osmý měsíc v řadě. V listopadu sestoupila o další čtyři bazické body na 1,98 procenta, a dostala se tak opět pod hranici dvou procent, kam se naposledy podívala v březnu 2017.

Po velmi silném říjnu, kdy banky poskytly hypotéky za 25,214 miliard korun, přišel ještě silnější listopad. V předposledním měsíci roku se objem poskytnutých hypoték vyšplhal na 26,917 miliard korun, a stal se tak druhým nejúspěšnějším měsícem v historii Fincentrum Hypoindexu. Rekord zatím drží listopad 2016 s objemem poskytnutých hypoték ve výši 29,683 miliard korun.


více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!