Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Aktuální sazby hypoték: Sazby zvolna míří vzhůru

Hypoindex.cz, 4. února 2021 (09:56)

Úrokové sazby hypoték přešlapují na místě. Objevují se ale jasné signály, že růst hypotečních sazeb na sebe nedá dlouho čekat. Během ledna zvýšily sazby dvě banky a další by se k nim mohly již brzy přidat.

Průměrná úroková sazba hypotečních úvěrů podle ukazatele Fincentrum Hypoindex uzavřela loňský rok s hodnotou 1,96 procenta. Prosincový pokles o dva bazické body ukázal, že hypoteční banky již nemají mnoho prostoru ani ochotu sazby příliš snižovat.

„Je vidět, že pokles už je minimální. To signalizuje, že i konkurenční boj má své meze a banky už nemají prostor jít se svými sazbami dál dolů. Naopak. Sazby na mezibankovním trhu rostou, a to vytvoří tlak na to, že banky budou muset jít se svými sazbami pomalu nahoru. Napomáhají tomu i vyjádření ČNB, že v tomto roce bude zvedat svoji základní úrokovou sazbu,“ uvedl Vladimír Staňura, hlavní poradce České bankovní asociace (ČBA).


více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!