Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Praha: finalizace změny územního plánu pro Žižkovské nádraží

Stavební fórum, 4. února 2021 (10:04)

Pražský magistrát vstupuje do finální fáze pořizování změny územního plánu, která je nutná pro plánovanou výstavbu v areálu Nákladového nádraží Žižkov. V polovině tohoto měsíce se bude konat veřejné projednání změny a poté bude následovat sedm dní na podání dalších připomínek. Změna by mohla být dokončená do konce letošního roku, schvalovat ji budou zastupitelé města.

Areál kolem bývalého nákladového nádraží má zhruba 33 hektarů. Bytové projekty tam plánují stavět firmy Central Group, Penta Real Estate nebo Sekyra Group. Samotné rozsáhlé funkcionalistické nádraží (vlastníkem jsou České dráhy) má zůstat zachované, podle předběžných plánů v něm má být mimo jiné základní škola nebo sídlo Národního filmového archivu.

Podle podkladové studie, kterou zpracoval Institut plánování a rozvoje (IPR), vznikne na území nádraží nová čtvrť pro až 15 000 obyvatel. Přes areál má vést tramvajová trať, počítá se i s dvouproudou silnicí, která by měla areál nádraží propojit s Jarovem.


více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!