Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Podíl nesplacených úvěrů roste, může za to Covid -19

Hypoindex.cz, 8. února 2021 (12:43)

Pandemie nového koronaviru s sebou přináší nejen komplikace zdravotní, ale i finanční. Kvůli vládním opatřením proti šíření nemoci Covid-19 se někteří zaměstnanci ocitli bez práce a podnikatelé bez zakázek. Podle aktuálních údajů České bankovní asociace (ČBA) ke konci loňského roku vzrostl počet nevýkonných neboli nesplacených úvěrů.

V loňském roce mnohým pomohlo tzv. plošné moratorium. Díky němu si lidé mohli odložit splátky úvěrů. Odklad těchto platebních povinností ale na konci října skončil a lidé museli znovu začít své úvěry splácet. Jenže koronavirová situace se nezlepšila. Právě naopak. V první vlně lidé zasažení krizí mohli čerpat své našetřené finanční prostředky, ale ty rychle došly a krátké letní nadechnutí k vytvoření nových finančních rezerv nestačilo.

Po skončení plošného odložení splátek většina bank přislíbila, že svým klientům v tíživé situaci pomůže. Jenže od listopadu loňského roku je jen na bance a na konkrétním klientovi, zda mu banka splátku odloží nebo dá třeba nový splátkový kalendář.


více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!