Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Garáž nemusí být nudná kostka. Vychytávky, které se vám můžou hodit

Nové bydlení, 15. února 2021 (18:10)

V létě sauna, v zimě kryokomora. Klima garážového stání by mělo držet krok s venkovním počasím. Velké rozdíly teplot nesvědčí laku, karosérii a mohou za korozi. Za dostatečné útočiště vašeho vozu můžete považovat i obyčejný přístřešek, bránící se útoku deště a sněhu. Pokud se chystáte na stavbu uzavřené garáže, mohly by se vám hodit tipy v tomto článku.

Než kopnete do země, ze které vyrostou nosné trámy, pořádně plán garáže promyslete. Kromě vhodného umístění oken a dveří, jsou tím nejdůležitějším základem samotné rozměry. Myslete do budoucna a neomezujte prostory podle současného osobního vozu. Nejen délka vozu rozhodne o tom, zda se stavba garáže a investice vyplatí desítky let.

Garáž pořídíte i bez stavebního povolení. Abyste si práci co nejvíce ulehčili, porozhlédněte se mezi modulovými a montovanými dřevostavbami. Dodání projektu na klíč také není výjimkou. I střešní pokrývka může být v souladu s přírodou. Nechte ji zarůst. Při plánování konstrukce ale myslete na zvýšení hmotnosti střechy při nasáknutí po vydatných deštích. Samotná garážová vrata vám zjednoduší život, pokud budou na dálkové ovládání. Za odměnu je můžete nechat potisknout grafikou.
více čtěte na: www.novebydleni.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!