Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

„Best of Realty - nejlepší z realit“ má vítěze

Stavební fórum, 19. února 2021 (09:29)

V podvečer 17. února 2021 byly v přímém přenosu ze studia v pražském Karlíně vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za rok 2020.

V tradičně nejsilněji zastoupené kategorii rezidenčních projektů letos získalo nominaci 21 uchazečů: osm v kategorii bytových projektů menšího rozsahu (do 50 bytových jednotek) a 13 v kategorii rezidenčních projektů většího rozsahu (od 51 bytových jednotek). V první z nich porotci postavili nejvýše projekt Vila Na Petřinách 7 v Praze 6. V kategorii rezidenčních projektů většího rozsahu si vítězství odnesl projekt Rezidence Park Masarykova v Liberci. Jury v tomto případě vyzdvihla vybudování kvalitního moderního bydlení v centru Liberce, efektivní a zároveň elegantní využití terénu – včetně originálního zapojení potoka protékajícího pozemkem.

Přestože se pandemie koronaviru nepromítla ani do kvality přihlášených projektů, ani do jejich počtu, na pořádání samotného galavečera s vyhlášením výsledků měla velký vliv. „Poprvé ve více než dvacetileté historii soutěže jsme byli okolnostmi donuceni přesunout vyhlášení výsledků z tradičního listopadu až na únor, a navíc do online prostoru. Díky tomu jsme však mohli zpřístupnit ceremoniál ještě většímu počtu diváků než obvykle,“ komentovala situaci Jana Hrabětová, ředitelka soutěže. „Ročník 2020 byl velmi silný jak kvalitou, tak i počtem nominovaných projektů. Protože podle regulí lze do soutěže přihlásit pouze dokončené projekty, nemohly se do ní důsledky šíření koronaviru ještě promítnout naplno. S ohledem na to, že stavebnictví bylo a snad i zůstane jedním z tahounů české ekonomiky, ale věříme, že i v příštím ročníku kvalita přihlášených projektů zůstane vysoká a že příliš neklesne ani jejich počet,“ uvedl Tomáš Drtina, předseda odborné poroty.
více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!