Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Negrelliho viadukt v pražském Karlíně dostane atraktivní využití

TV Architect, 22. února 2021 (11:59)

Pražští radní schválili dokument, podle kterého se viadukt i jeho okolí změní. Magistrát chce v prvním pololetí letošního roku zažádá o územní rozhodnutí na úpravu okolí. Podle návrhu náměstka primátora pro územní rozvoj Petra Hlaváčka a náměstka primátora pro dopravu Adama Scheinherra, může pod viaduktem vzniknout nový kreativní prostor s kavárnami, knihovnou nebo letní divadelní scénou.

Mostní oblouky tak získají atraktivní využití. Rozděleny budou do tří skupin dle využití. Pro komerční prostory se počítá se 40 procenty z nich. Stejný počet prostor bude určen pro tzv. kreativní pronájem. Zbytek oblouků bude sloužit pro start-upy. Oblouky mají velice zajímavou historii. Už na počátku 20. století byly zabedněny a sloužily jako garáže.

Vstupy do prostor pod oblouky budou prosklené. Pískovcové oblouky musí být po celou dobu kontrolovatelné pohledem a zároveň nebudou prostory při chladnějším počasí vytápěny na více než 18,5 stupně Celsia, aby kvůli rozdílu teplot mezi interiérem a exteriérem nedocházelo k poškozování pískovce, z kterého je viadukt postaven. V okolí přibude zeleň a na prostranství křížení ulic Prvního pluku, Pernerova a Malého vznikne park. Přibudou i parkovací stání.
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!