Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Proměna Slunečního náměstí v Praze 13 nabídne bydlení i uměleckou školu

Skypaper.cz, 11. března 2021 (13:56)

Sluneční náměstí v Praze 13 projde výraznou proměnou. Architektonicko-urbanistická studie, jejíž zpracování má na starosti Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy (IPR), řeší celé okolí stanice metra B – Hůrka.

Studie, kterou zpracovali Archum architekti, stanovuje, jaké budovy, velikosti i výšce je do této lokality možné umístit a zaměřuje se i na zlepšení veřejného prostoru, tedy ulic a náměstí. Na Slunečním náměstí může v budoucnu vzniknout i nová multifunkční budova základní umělecké školy. V západní části území by měl vzniknout tzv. Metropark, jehož pozemky jsou v majetku soukromého investora, uprostřed tzv. čtverce v parku, které nabízejí možnost městského bydlení a u náměstí již zmiňovaný komplex základní umělecké školy.

Návrh vymezuje i Sluneční náměstí, na kterém se nachází dvě dominanty čtvrti – budova úřadu městské části Praha 13 s hodinovou věží a kostel sv. Prokopa. „Nově dotváříme západní frontu náměstí budovou základní umělecké školy. Všechny veřejné prostory více propojujeme, vybízíme k zastavení či posezení. Přidáváme vodní prvky a stromy, drobné objekty občanské vybavenosti a služeb.” líčí Šimon Vojtík, jeden z autorů studie. Sluneční náměstí a jeho přilehlé okolí by se tak mělo stát místem odpočinku, rekreace, setkávání i centrem umění. Zdroj fotografie: Praha 13
více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!