Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Praha bude mít Metropolitní plán

TV Architect, 11. března 2021 (14:05)

Praha dokončí Metropolitní plán. Ten zpracovává Institut plánování a rozvoje hl. města Prahy (IPR). Vyvíjí se neustále už od roku 2018. V současné době se zapracovávají připomínky městských částí a dopracovává se vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj. Upravený návrh plánu bude zveřejněn na přelomu letošního roku. Platit začne v roce 2023.

Připomínky podalo 56 z 57 pražských městských částí. Proces vypořádávání připomínek k Metropolitnímu plánu je v současnosti plně v kompetenci magistrátu hl. města. Většina připomínek je již zapracována. Připomínky městských částí hrály významnou roli, pomohly totiž upravit plán v konkrétních lokalitách. Při jednáních se řešila zejména výšková regulace či zábory zemědělské půdy. Jednalo se ale i o rozvoji nových parků nebo veřejné vybavenosti.

Na přelomu roku bude upravený plán zveřejněn a následně proběhne další kolo připomínek. Opět se k plánu bude mít možnost formou připomínek vyjádřit široká veřejnost. Metropolitní plán začne platit v roce 2023.
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!