Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Praha bude mít Metropolitní plán

TV Architect, 11. března 2021 (14:05)

Praha dokončí Metropolitní plán. Ten zpracovává Institut plánování a rozvoje hl. města Prahy (IPR). Vyvíjí se neustále už od roku 2018. V současné době se zapracovávají připomínky městských částí a dopracovává se vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj. Upravený návrh plánu bude zveřejněn na přelomu letošního roku. Platit začne v roce 2023.

Připomínky podalo 56 z 57 pražských městských částí. Proces vypořádávání připomínek k Metropolitnímu plánu je v současnosti plně v kompetenci magistrátu hl. města. Většina připomínek je již zapracována. Připomínky městských částí hrály významnou roli, pomohly totiž upravit plán v konkrétních lokalitách. Při jednáních se řešila zejména výšková regulace či zábory zemědělské půdy. Jednalo se ale i o rozvoji nových parků nebo veřejné vybavenosti.

Na přelomu roku bude upravený plán zveřejněn a následně proběhne další kolo připomínek. Opět se k plánu bude mít možnost formou připomínek vyjádřit široká veřejnost. Metropolitní plán začne platit v roce 2023.
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!