Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Legalizace černých staveb bude obtížnější

Hypoindex.cz, 11. března 2021 (14:33)

Není výjimkou, že si stavebník ke svému domu postaví přístavbu, anebo na pozemek umístí jinou stavbu, aniž by požádal o stavební povolení. Stavební úřad pak může kdykoliv zahájit řízení o odstranění stavby, a to i tehdy, když nepovolená stavba stojí již několik desítek let. Lze tomu zabránit jistou legalizací této černé stavby. Po schválení nového stavebního zákona tato legalizace již bude obtížnější.

Je možné, že černá stavba stojí na pozemku už pěknou řádku let, jen si toho doposud nikdo nevšimnul. Občas tuto skutečnost odhalí pojišťovna při likvidaci pojistné události anebo katastrální úřad v rámci revize katastru a nového katastrálního mapování. Pokud vás bude zajímat, zda je vaše stavba v souladu se zákonem, stačí kontaktovat stavební úřad a porovnat dokumentaci stavebního úřadu se skutečností.

Pokud na pozemku nějaká stavba stála, podle katastru nemovitostí je stále evidovaná, ale z pozemku už byla odstraněna, je to také v rozporu se zákonem a stav v katastru je potřeba uvést do souladu se skutečností.
více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!