Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Fincentrum Hypoindex únor 2021: Nové rekordy, úroky nejnižší za čtyři roky a začátek cesty vzhůru

Hypoindex.cz, 18. března 2021 (13:37)

Hypoteční trh v České republice i přes pandemickou situaci dál láme rekordy. Únor se s objemem poskytnutých hypoték téměř 30 miliard korun stal nejsilnějším měsícem v historii ukazatele Fincentrum Hypoindex. Průměrná hypotéka poprvé překonala třímilionovou hranici. V únoru pokračoval, i když jen nepatrně, pokles průměrné úrokové sazby hypoték, a to na 1,93 % p. a., což je nejnižší sazba za poslední čtyři roky.

Pokles průměrné úrokové sazby hypoték podle ukazatele Fincentrum Hypoindex se navzdory očekávání a rostoucím nabídkovým sazbám hypoték nezastavil ani v únoru. Průměrná sazba ale poklesla ve srovnání s lednem již pouze o jeden bazický bod na 1,93 % p. a.

Po nejlepším startu hypoteční sezóny v historii, kdy banky sjednaly hypotéky za 24,942 miliardy korun, zájem o hypotéky nepolevil ani v únoru. Objem poskytnutých hypoték vzrostl oproti lednu o dalších téměř pět miliard korun a vyšplhal se až na rekordních 29,913 miliard korun. Únor tak překonal i dosud rekordní listopad 2016, kdy banky poskytly hypoteční úvěry za 29,683 miliard korun, a stal se nejsilnějším měsícem v historii ukazatele Fincentrum Hypoindex.
více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!