Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Asociace českých stavebních spořitelen: Češi si loni rekordně půjčovali na bydlení

Hypoindex.cz, 29. března 2021 (09:04)

Výše průměrného úvěru od stavebních spořitelen v loňském roce atakovala hranici 1,2 milionu korun. Jedná se o historické maximum. Ještě nikdy totiž průměrná výše nepřesáhla milion korun. Pro srovnání, průměrný výše hypotečního úvěru letos v únoru poprvé v historii překonala hranici tří milionů korun (zdroj: Fincentrum Hypoindex).

Lidé si nejčastěji půjčovali na rekonstrukce, za výrazným nárůstem však stojí zejména vyšší ceny bydlení a omezená nabídka. Vloni bylo ve srovnání s rokem 2019 na prodej zhruba o 10 procent méně nemovitostí.

Podle údajů Asociace českých stavebních spořitelen si Češi v loňském roce půjčovali na bydlení v průměru nejvíce peněz v historii. Průměrná hodnota nově poskytnutého úvěru stavební spořitelnou v České republice poprvé v historii překonala hranici milionu korun, když dosáhla 1 188 520 korun. Za jediný rok vzrostla o 309 tisíc korun.
více čtěte na: www.hypoindex.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!