Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Jak si zvelebit lodžii či balkón na jaro a léto

Nové bydlení, 30. března 2021 (10:19)

Když má byt balkón nebo lodžii, je to velká přidaná hodnota. V bytě většinou oceníme každé místo navíc a balkón se právě dá využívat jako takový poloviční pokojík. Když si ho ještě navíc necháte zasklít, můžete získat téměř plnohodnotný pokoj, kde se dá relaxovat, mít minizahrádku nebo i pracovat. Pojďme se podívat, jak se dá balkón nebo lodžie vylepšit a zvelebit.

Balkón využíváme nejvíce v teplejších měsících, které právě přicházejí. I proto je ideální na začátku jara udělat několik jednoduchých kroků, které nám balkón zútulní:

- Úklid po zimě. Je pravý čas balkón vyklidit, vytřídit nepotřebné věci, vytřít podlahu, očistit stěny, zasklení, i nábytek, aby balkón zářil čistotou a lákal k posezení. - Vhodný nábytek. Balkóny jsou většinou úzké a hodí se na ně specifický nábytek - úzká rohová pohovka, malý stolek, závěsné poličky, nebo třeba závěsné křeslo či hamaka. Popřemýšlejte, jak si nábytek na balkóně uspořádat. Můžete si pořídit i doplňkové vytápění (např. infrazářič) – užijete si tak balkón i v chladnějších jarní a podzimních dnech. - Květiny, minizahrádka a další dekorace. Balkón může být velmi příjemné místo, kromě nábytku si ho můžete vyzdobit květinami či jinými doplňky a dekoracemi tak, aby se vám na něm líbilo. Zasklený balkón je také ideální místo pro vertikální zahrádku, která u stěny nezabere téměř žádné místo – pěstování bylinek, jahod nebo cherry rajčat půjde téměř samo.
více čtěte na: www.novebydleni.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!