Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Jak si zvelebit lodžii či balkón na jaro a léto

Nové bydlení, 30. března 2021 (10:19)

Když má byt balkón nebo lodžii, je to velká přidaná hodnota. V bytě většinou oceníme každé místo navíc a balkón se právě dá využívat jako takový poloviční pokojík. Když si ho ještě navíc necháte zasklít, můžete získat téměř plnohodnotný pokoj, kde se dá relaxovat, mít minizahrádku nebo i pracovat. Pojďme se podívat, jak se dá balkón nebo lodžie vylepšit a zvelebit.

Balkón využíváme nejvíce v teplejších měsících, které právě přicházejí. I proto je ideální na začátku jara udělat několik jednoduchých kroků, které nám balkón zútulní:

- Úklid po zimě. Je pravý čas balkón vyklidit, vytřídit nepotřebné věci, vytřít podlahu, očistit stěny, zasklení, i nábytek, aby balkón zářil čistotou a lákal k posezení. - Vhodný nábytek. Balkóny jsou většinou úzké a hodí se na ně specifický nábytek - úzká rohová pohovka, malý stolek, závěsné poličky, nebo třeba závěsné křeslo či hamaka. Popřemýšlejte, jak si nábytek na balkóně uspořádat. Můžete si pořídit i doplňkové vytápění (např. infrazářič) – užijete si tak balkón i v chladnějších jarní a podzimních dnech. - Květiny, minizahrádka a další dekorace. Balkón může být velmi příjemné místo, kromě nábytku si ho můžete vyzdobit květinami či jinými doplňky a dekoracemi tak, aby se vám na něm líbilo. Zasklený balkón je také ideální místo pro vertikální zahrádku, která u stěny nezabere téměř žádné místo – pěstování bylinek, jahod nebo cherry rajčat půjde téměř samo.
více čtěte na: www.novebydleni.cz

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!