Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Zeď u stanice metra C ozdobí nová malba

TV Architect, 6. dubna 2021 (09:01)

Modernizace stanice metra Opatov a jejího východního vestibulu vstupuje v těchto dnech do finální fáze. Krom technických novinek dostane ale i nový velkoformátový mural art. Zeď u stanice pražského metra C Vltavská ozdobí nová malba a nahradí tak tu současnou, která je již poničená.

Obraz má podle autora provokovat představivost a asociace diváků. Dílo má přispět ke kultivaci prostoru u výstupu z metra. Nedávno přitom na Vltavské vznikla nová venkovní galerie a představuje tak další velkoplošné dílo.

Okolí stanice se v budoucnu promění. Současný brownfield v pražském Opatově v těsném sousedství stanice metra C by se měl proměnit v atraktivní lokalitu. Vzniknout by tady měly obchody, restaurace, kavárny, více než 400 nových bytů, 30 tisíc metrů čtverečních kanceláří a především nové náměstí. Součástí projektu nazvaného Nový Opatov je revitalizace výstupu z metra C a jeho bezbariérovost. Ilustrační foto: Praha 7
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!