Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Brno: pozastavení změny územního plánu

Stavební fórum, 8. dubna 2021 (14:57)

Vedení Brna pozastavilo změnu územního plánu, která se týká výstavby čtvrti Špitálka, ale také areálu bývalé textilky Mosilana. Ten vlastní soukromý investor, který chce na jeho místě postavit moderní obytnou čtvrť.

„V lokalitě se nachází z historického i architektonického hlediska důležitá a hodnotná místa. Taková místa chceme ochránit a jejich historický odkaz předat dalším generacím. Areál Mosilany má šanci skloubit historii s moderním a chytrým rozvojem města. Proto jsme urgentně začali jednat se zástupci investora, abychom našli řešení, díky kterému se podaří i v rámci nové výstavby zachovat genia loci původní Mosilany,“ zdůvodnil rozhodnutí vedení města náměstek primátorky Petr Hladík.

Budovy bývalé textilky, které desítky let chátrají, nejsou památkově chráněné. Ochranu by jim mohlo zajistit zřízení městských památkových zón, ke kterému nedávno Brno vyzval i Národní památkový ústav. Řada budov v centru a jeho bezprostředním okolí přišla o památkovou ochranu kvůli administrativní chybě na konci 80. let.
více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!