Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Vláda i Praha mají novou koncepci bydlení

Stavební fórum, 13. dubna 2021 (09:14)

Kabinet premiéra A. Babiše schválil novou koncepci bydlení. Má podpořit družstevní a nájemní bydlení a posílit institucionální a právní rámec sociálního bydlení. Základní vizí takzvané Koncepce 2021+ je podle MMR dostupné, stabilní a udržitelné bydlení.

„Chceme zejména co největší nárůst nájemního bydlení a představit také nový investiční program pro družstevní byty,“ uvedla již dříve náměstkyně MMR pro řízení sekce bydlení a sociálního začleňování Jana Hanzlíková.

Podle odhadů žije v Česku ve vlastním bytě nebo domě 70 % populace, pětina v nájemním bytě a zhruba desetina sází na družstevní bydlení. Podle údajů Svazu českých a moravských bytových družstev je v Česku v současnosti asi 700 000 družstevních bytů. Celkově jich je v ČR 4,37 milionu, z toho 3,83 milionu trvale obydlených. Z těchto obydlených bytů připadá 2,16 milionu na bytové domy.
více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!