Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Praha se díky vysokorychlostní trati stane součástí evropské železniční křižovatky

TV Architect, 26. dubna 2021 (15:51)

Už za pár let se můžeme těšit na první vysokorychlostní trať u nás. Minulý týden byl takový projekt představen v Centru architektury a městského plánování. Nová síť vysokorychlostních železnic by měla v budoucnu zajistit daleko rychlejší cestování než doposud. Například cesta z Brna do Prahy by měla trvat jen pouhou hodinu. Hlavním tématem debaty pak ale Terminál Praha–Východ, který bude součástí moderního dopravního projektu.

Nové tratě zajistí nejen rychlost, ale i dostatečnou kapacitu pro další rozvoj dálkové, příměstské a nákladní doprav. Díky tomu se odlehčí, jak stávajícím tratím, tak i silniční dopravě. Díky novým tratím bude například cesta z Prahy do Ústí nad Labem trvat zhruba půl hodiny. Podobně krátké časy se odhadují i na trasách Praha – Pardubice a Praha – Hradec Králové. Nová síť železnic bude postavena podle francouzských norem. Projekt zlepší nejen veřejnou dopravu v České republice, ale také otevře brány minimálně do celé střední Evropy.

Vysokorychlostní tratě budou jak páteří veřejné dopravy, tak páteří ekonomiky. Důležitý je však i ekologický dopad, kde bude kladen důraz na nízkouhlíkovou ekonomiku. Projekt citlivě řeší i dopady na okolní krajinu a bere v potaz i migrační stopy zvířat.
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!