Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Holešovice a Karlín propojí nová lávka

TV Architect, 10. května 2021 (16:21)

Stavba lávky s výstižným názvem HolKa začne na konci letošního léta. Praha nyní získala platné stavební povolení. Hotovo by mělo být do konce příštího roku. Práce vyjdou na 197 milionů korun. Krom přívozu bude lávka další spojnicí mezi Holešovicemi a Karlínem. Pěším a cyklistům usnadní cestu na ostrov Štvanice. Autorem lávky je architekt Marek Blank.

Na holešovickém břehu Vltavy bude nástup na lávku na Bubenském nábřeží před branou do Pražské tržnice. V Karlíně na Rohanském nábřeží vyústí na cyklostezku vedoucí po protipovodňové bariéře. Lávka překlene 38 metrů mezi Karlínem a Štvanicí a 149 metrů mezi Štvanicí a Holešovicemi.

Novinky se rýsují ale i v okolí stavby. Novou podobu dostane křižovatka Bubenského nábřeží a Argentinské, opravena bude i tramvajová trať a celkové rekonstrukce se dočká i Bubenské nábřeží. Stane se z něj pěší promenáda s pohodlným nástupem do tramvají.
více čtěte na: www.tvarchitect.com

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!