Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Poslanci schválili nový stavební zákon

Skypaper.cz, 27. května 2021 (12:50)

Poslanecká sněmovna schválila nový stavební zákon, který má přinést zrychlení povolovacího řízení, dodržování lhůt a také digitalizaci stavebního řízení. Proti tomuto zákonu však protestuje řada místních samospráv, které se obávají ztráty kontroly, co se bude u nich stavět, a další subjekty, které jej označují za „paskvil“.

Nový stavební zákon počítá oproti dohodě s převodem obecních stavebních úřadů přímo pod stát a s vytvořením zcela nové struktury v čele s Nejvyšším stavebním úřadem se sídlem v Ostravě. „Hlavní rozpor jsme měli v novém modelu čistě státní stavební správy, která ale jako jediná dokáže zajistit dodržování lhůt,“ tvrdí ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová. Podle hl. m. Prahy však navzdory požadavkům českých měst vezme nový stavební zákon obcím šanci na rozhodování o rozvoji. Všechny státy okolo Česka jdou přitom opačným směrem, jediným výsledkem budou ekonomické problémy celého Česka.

"Kvůli novému zákonu se dostaneme do bizarní situace, kdy rozvoj obcí a měst nebudou řešit zaměstnanci jejich radnic, kteří dobře znají místní specifika, ale naopak centrální státní úředníci. Místo převzetí modelu funkčního v zahraničí pro zrychlení stavebních řízení si u nás ministerstvo vymyslelo nový státní megaúřad za desítky miliard korun. Výsledek je, že slibované jedno razítko z jednoho úřadu stačit nebude,“ upozorňuje primátor Prahy Zdeněk Hřib.
více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!