Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Zlevní případně jen starší družstevní výstavba a okrajové lokality

Skypaper.cz, 3. června 2021 (09:52)

Vidinou déletrvající krize a růstu nezaměstnanosti již letos má částečné stagnovat trh nemovitostí. Zlevnění se ale zřejmě dotkne jen panelových a družstevních bytů a nemovitostí v okrajových lokalitách.

„Družstevní byty na realitním trhu fungují jako specifický element a z pohledu zákona ani nejsou movitými věcmi, i proto na ně má koronavirová krize jiný vliv než na klasické nemovitosti. Pokud se krize naplno projeví, je možné, že ceny těchto bytů ze staré družstevní výstavby by mohly ve střednědobém horizontu vzhledem k očekávané nižší poptávce klesnout zhruba o 10 %,” říká předseda Svazu českých a moravských bytových družstev Jan Vysloužil.

Zatím ale ani družstevní byty nebojují s nižší pozorností, loni se zájem zvedl o 7,5 %. iž minulá ekonomická a následná hospodářská krize v roce 2008 potvrdily, že nemovitosti na ekonomický propad reagují později. Největší pokles vždy zaznamenají starší nebo družstevní byty, zatímco ceny rodinných domů klesají výrazně pomaleji a ceny pozemků se téměř nemění.
více čtěte na: www.skypaper.cz

Projekty s online rezervací

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!