Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

V Praze přibývá soukromých kolejí

Stavební fórum, 3. června 2021 (09:56)

Podle nedávné analýzy poradenské společnosti Savills „Studentské bydlení v Praze“ přesahuje celková lůžková kapacita zařízení pro ubytování studentů v Praze 28 400 lůžek. Přitom 91 % těchto kapacit je ve vlastnictví vysokých škol, zbývajících 9 % zajišťují soukromí poskytovatelé.

„Přestože celková kapacita zařízení pro ubytování studentů vlastněných vysokými školami v nadcházejících letech pravděpodobně mírně klesne, počet soukromých rezidencí je naopak na vzestupu. V říjnu 2019 jsme v hlavním městě zaznamenali 11 větších soukromých rezidencí s kapacitou větší 35 lůžek nabízejících ubytování studentům, zatímco v březnu 2021 jich bylo 14. Spolu s řadou menších nemovitostí vzrostl celkový počet lůžek poskytovaných v soukromých zařízení na zhruba 2 580,“ říká Lenka Pechová ze Savills.

Podle průzkumu jsou dnes hlavními uživateli soukromých kolejí zahraniční studenti. Jejich komunita v Praze se v posledních pěti letech každoročně rozrůstá, v aktuálním akademickém roce jich meziročně přibylo 10 % (tj. 2 354 studentů), což je nejvyšší přírůstek zaznamenaný od roku 2010.
více čtěte na: www.stavebni-forum.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!