Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

V Praze-Kyjích má vzniknout nová čtvrť na rozhraní města a přírody

Skypaper.cz, 18. června 2021 (16:13)

Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy (IPR) připravil ve spolupráci s MČ Praha 14 a ateliérem UNIT architekti urbanistickou studii nové čtvrti Kyje-Hloubětín.

Lokalita Kyje-Hutě má potenciál stát se městskou čtvrtí, která je obklopena přírodou a zároveň je zajištěna dobrá dostupnost do centra městskou hromadnou dopravou. Čtvrť v současnosti tvoří převážně rodinné a bytové domy, které jsou od sebe odděleny rozlehlými opuštěnými plochami. K návrhu se může vyjádřit veřejnost v participačním kontejneru v pražských Kyjích.

Veřejnost se může zúčastnit participačních vycházek, které budou probíhat za přítomnosti zpracovatelů studie. „Jedná se o příležitost, jak se seznámit s návrhem studie a zároveň možnost předat autorům i zadavatelům návrhu zpětnou vazbu jak osobně, tak skrze dotazník. Podněty veřejnosti jsou pro město při zpracování každého projektu nepostradatelnou součástí,“ říká ředitel IPR Ondřej Boháč.
více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!