Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Vyhledáváč
inzerce

Realitní
fakta

Realitní
novinky

Slovník
pojmů

Blog

Datová
platforma

Stavebnictví v červenci stagnovalo, dopravní stavby ale rostly o 6,8 %

Skypaper.cz, 7. října 2021 (09:00)

Stavební produkce v červenci 2021 meziročně vzrostla o 0,5 %, meziměsíčně byla nižší o 2,6 %. Produkce v pozemním stavitelství se oproti červenci 2020 snížila o 2,2 % (-1,5 procentního bodu), inženýrského stavitelství vzrostla o 6,8 % (+2,0 p. b.). Informuje o tom Český statistický úřad (ČSÚ).

Úřady v červenci 2021 vydaly 7635 stavebních povolení, meziročně o 2,9 % více. Orientační hodnota těchto staveb dosáhla 87,9 miliardy Kč a vzrostla o 128,9 %. „Zásluhu na tom má vydání stavebního povolení na výstavbu pražského metra trasy D, ale orientační hodnota by byla v růstu i po odečtení miliardových staveb,“ říká vedoucí oddělení statistiky stavebnictví a bytové výstavby ČSÚ Petra Cuřínová. Průměrný počet zaměstnanců se v červenci 2021 meziročně snížil o 1,3 %. Průměrná hrubá měsíční nominální mzda vzrostla o 5,3 %.

Počet zahájených bytů v červenci 2021 meziročně vzrostl o 30,2 % a dosáhl 3548. V rodinných domech stoupl o 6,4 %, v bytových domech o 143,1 %. Počet dokončených bytů vzrostl o 11,8 % a činil 2993 bytů. V rodinných domech klesl o 18,3 %, v bytových domech rostl o 136,3 %.


více čtěte na: www.skypaper.cz

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!